2011-03-14 15:04:57• hírek • Szatmár.ro

Átadtuk a kezdőlapos nyereményjáték fődíját

Nemes Lehel nyerte meg a kényeztető hosszú hétvégét két személyre.

Február közepén indítottuk útjára nyereményjátékunkat, amelybe úgy kerülhettek be a szerencsevadászok, hogy böngészőjükben kezdőlapnak állították be a Szatmár.ro hírportált. A közel egy hónapon keresztül tartott, de most véget ért, a sorsoláson pedig Nemes Lehelnek kedvezett a szerencse, ő nyerte meg a játék fődíját, a ceglédi Best Western Hotel Aquarell wellness-központ által felajánlott hosszú hétvégét.

A nyertes a Szatmár.ro székhelyén vette át a nyereményt Barta Zoltán marketing igazgatótól. A díjátadást követően sikerült néhány szót váltanunk a nyertessel, aki elmondta: bár évek óta minden napja a Szatmár.ro olvasásával kezdődik, a játék miatt cserélte le a Google keresőoldalát a hírportálra. Elsősorban a helyi híreket böngészi, de az érdekesebb külföldi hírekre is rákattint rendszeresen. Ám nem csak ő, hanem felesége is rendszeres Szatmár.ro olvasó, sőt, az ifjú hölgy néhány éve egy szépségversenyünkön is részt vett.

Az állatorvosként diplomázott, jelenleg egy cég területi képviselőjeként dolgozó Nemes Lehel valószínűleg a hosszú hétvégét április végén tölti majd el Cegléden, az utazást pedig felesége születésnapjával fogják összekötni. Saját bevallása szerint nagy rajongója a fürdő-látogatásnak, a környékbeli fürdőket is gyakran felkeresi, ahol nem csak úszik, de a különböző szaunákban is sok időt tölt méregtelenítéssel.

Lehel egyébként eddig nem érezte magát különösen szerencsésnek, ekkora nyereménye soha nem volt, a 34 éves fiatalember legutóbb még az egyetemi évek alatt nyert egy kisebb kütyüt - igaz, azt azóta is őrzi.

Reméljük, a megnyert utazás  is felejthetetlen lesz a fiatal házaspár számára, mi mindenesetre jó pihenést és sok szerencsét kívánunk nekik a továbbiakban is!


Barta Zoltán, a Szatmár.ro marketing igazgatója adta át Nemes Lehelnek a nyereményt
Barta Zoltán, a Szatmár.ro marketing igazgatója adta át Nemes Lehelnek a nyereményt


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: